Noutati Online

Dropshipping in Romania, idei pentru antreprenori

Ce e Dropshipping-ul ? ( Ideea de baza )

Dropshipping, un termen destul de popular in ultima perioada dar care s-a afirmat foarte putin spre deloc pe piata din romania, ci mai mult in America si Tarile mari din Europa, facand referire la comertul online dar fara a avea in principal un stoc fizic asigurat de produse, tu fiind doar un intermediar (reseller) intre distribuitor si client.

De ce scriu despre asta?

M-am tot interesat despre acest subiect in ultimul timp  pentru ca merge bine, dar tot ce am vazut a fost America, iar in Europa: Anglia, Germania, Italia si Chiar Spania. Toate acestea facand dropshipping cu materie prima (produse) in principal de pe piata din China. Inceputul unei astfel de mici afaceri pare foarte promitatoare in tarile mai sus mentionate din Europa, dar avand in vedere ca si Romania se afla pe acelasi continent, de ce nu as putea face acelasi lucru in tara?!

Romania inca se teme de cumparaturi online si plati cu cardul!

Dropshipping si platile cu cardul

Sunt putin sceptic in privinta deschiderii unui magazin online in tara care sa se bazeze pe dropship deoarece romanii nu sunt obisnuiti cu timpi de livrare intre 12-45 de zile, ori eu luand probabil produse din afara tarii, cam asta ar fi timpul de livrare. Trecand peste asta, mai ramane aspectul platilor prin card bancar, de care inca se teme lumea la  noi in tara. Pun accent pe plata cu cardul deoarece, de la un timp incoace, nu mai suport procedura de ramburs atunci cand vinzi ceva pentru ca, desi ai siguranta banilor, timpul in care ei ajung in posesia vanzatorului este considerabil.

Spune-mi parerea ta:

Sunt chiar curios voi ce idei sau pareri aveti pe tema asta si daca v-ati gandit sau veti lua in considerare ideea de a va face un magazin online bazat pe dropshipping. Mie chiar imi place ideea si astept pareri sincere despre tot ce am scris in articol. Poate cativa dintre voi ati trecut printr-o experienta asemanatoare.

Articolul nu se termina aici. Fii pe faza, revin cu update-uri!

Despre autor:

Jarnea Cosmin

Blogger din anul 2012, pasionat de scris si noutati dar cu pierderi de inspiratie!
19 ani, Constanta.
"Daca faci ceva cu placere, nu o sa simti ca ai muncit nici macar o zi din viata ta!"

Lasa un comentariu