Cazinoul din Constanta: O amintire, o istorie, o ruina!

Author: | Posted in CONSTANTA No comments

Se renoveaza?

Da, asa s-ar spune! Dupa ani de zile in care a fost lasat sa se degradeze, dupa ani in care renovarea cazinoului a fost doar “o galusca” pe care ne-o indesau toti pe gat in timpul campaniilor electorale, in sfarsit dosarul privind renovarea acestuia, a fost aprobat. Ba mai mult, s-au si ales doua firme raspunzatoare cu reparatiile. Sunt doar lucruri citite pe net deci nu stiu daca trebuie sa ne entuziasmam extrem de mult dar, pareau destul de bine argumentate si sustinute deci, tin sa cred ca se va intampla ceva cu el de data asta.

Nu as fi vorbit despre Constanta intr-un mod negativ niciodata dar, treaba asta legata de Cazino, nu imi place deloc. In urma cu 2-3 ani, inca se putea vizita. Atunci am vazut si eu ce potential are cladirea si cate lucruri minunate au existat in cazinoul ala. Nu inteleg acum de ce l-au inchis definitiv dar, daca era deschis, as fi mers sa vizitez periodic.

Da, avem un oras tare frumos , care mai are nevoie de niste schimbari. Poate multi nu stiu, cazinoul din Constanta este o cladire care are 3 fundatii deci, o structura de rezistenta serioasa. La fel ma intreb, ce s-a intamplat cu Mozaicul din Constanta. Am inteles ca si acela se vizita dar e inchis acum. Mi-ar fi placut. Sa speram ca se va face in sfarsit ceva.

Add Your Comment