Despre “atentatul” de azi de la Constanta!

Author: | Posted in Noutati, Stiri, Ultima Ora 3 Comments

Astazi, au vuit in permanenta diferite site-uri de profil care abordeaza stiri din Constanta, despre interventia politiei,pompierilor si pirotehnistilor, de la gara din oras. Un bagaj uitat in ultimul vagon al unui tren, a starnit panica in oras. Normal ca pana la urma, dupa o adevarata desfasurare de forte, s-a dovedit ca totul a fost o alarma falsa.

Acum, intrebarea este, de ce se mobilizeaza autoritatile in Romania doar dupa ce sunt atentate in lant prin lume?
Oare pana acum nu au mai fost uitate bagaje in vagoanele de tren? Nimeni nu a uitat o sacosa sau o geanta? Ba da, sigur ca da, dar nu s-au panicat autoritatile, poate ca nici nu le-a trecut prin cap ca poate fi vorba de ceva terorist. Cati controlori sau sefi de garnitura (caci asa am inteles ca se numesc) nu au gasit bagaje uitate prin tren sau in gara? Au gasit, dar le-au aruncat la bagaje pierdute, fara sa se gandeasca la bombe sau altceva.

Daca nu se intampla recent la Bruxelles sa se detoneze acei teroristi, oare ati fi fost la fel de precauti?

Sau poate acel anunt a fost facut doar ca sa se faca o mobilizare de forte, astfel in cat toate ziarele si revistele sa mai scoata un ban si locuitorii orasului sa fie bagati in sperieti. Am fost atat de sigur ca va fi ceva nefondat in legatura cu ce s-a intamplat azi incat nici nu am vrut sa aduc vorba de asa ceva pe blog. Uite, insa, ca nu m-am putut abtine de la comentarii.

Voi ce credeti? A fost doar o strategie de marketing sau chiar au luat-o de buna? Putea fi un atentat?

 

Sursa FOTO:Evz.ro

 

Comments
  1. Posted by Marius Cucu
    • Posted by Jarnea Cosmin
      • Posted by Marius Cucu

Add Your Comment