Intentionez sa imi cumpar un SmartTV, propuneri?

Author: | Posted in Noutati, Tehnologie 2 Comments

Bine v-am regasit!

Sunt bine, si blogul e bine, si-a schimbat domiciliul la BrainHost, deci de acum nu vor mai fi momente in care cade hostul sau este blogul indisponibil. Asta ma motiveaza sa nu mai fac pauza de la postatul zilnic. Am cam lasat blogul sa se prafuiasca dar inca nu s-a invechit! I-au trebuit doar cateva reparatii si o “curatenie de primavara”.

Revenind la subiect, Vreau ca in cel mai scurt timp posibil sa imi cumpar un televizor SmartTV. Nu stiu ce brand ar trebuii sa fie, nici ce model. Stiu doar ca vreau sa aiba o diagonala de peste 101 cm (stiu ca majoritatea isi cumpara in jur de 101, eu vreau mai mult) , as vrea sa fie si 4K, desi daca nu gasesc ceva sa imi placa, o sa raman la FullHD.

Am dubii despre cele 4K pentru ca nu toate ar suporta adevaratele rezolutii 4K, din cate am citit e vorba de un cip pe 4 sau 8 biti. Au aparut tot mai multe televizoare 4K de la diferiti producatori si la diferite preturi, de aceea eu nu stiu ce sa aleg. Un buget estimat ar fi de maxim 2500 lei , daca aveti sugestii, va rog sa le lasati in comentarii, eventual cu tot cu link-uri catre magazine. Vreau raspunsuri daca se poate, cu argumente. Mentionez ca Tv-ul o sa aiba rol dublu, va fi si monitor pt PC si TV propriu-zis.

Am inteles ca majoritatea TV-urilor 4k aparute recent, ca ciupercile dupa ploaie, ar avea probleme mari la redarea filmelor si videoclipurilor la rezolutii 4K. De asemenea am vazut cazuri in care in modul SMART, in aplicatia YouTube erau de asemenea probleme cu redarea 4K.

Astept pareri in comentarii

Comments
  1. Posted by Yamasha
    • Posted by Jarnea Cosmin

Add Your Comment