Campanii electorale pe banii poporului!

Author: | Posted in Stiri, Ultima Ora 3 Comments

Nu  sunt pasionat de politica, pur si simplu nu ma atrage in niciun fel, dar am decis sa scriu un articol de genul avand in vedere alegerile in desfasurare. Am observat ca in ultimul timp campaniile electorale se organizeaza si finanteaza pe banii populatiei, bani care ar putea fi investiti in total alte scopuri, in favoarea poporului.

Domnul Victor Ponta, prin “ucenicii” sai, a impartit aici in Constanta mii de carticele cu realizarile pe care si-a propus sa le infaptuie in favoarea “norodului”, dar si daptele bune realizate pana acum. Intr-un capitol din acea carticica de prezentare ni se explica destul de amanuntit pana si “Cine este Victor Ponta”, de asemenea si “De ce sa il votam pe Victor Ponta”.

Dupa opinia mea si cred ca a majoritatii, acesti bani investiti in promovarea campaniei lui, sunt niste bani aruncati pe fereastra aiurea. De ce nu s-au investit (pe bune) in alocatii,salarii si pensii, asa cum de altfel se mentioneaza in carticica de care am vorbit.

Bun, am inteles ca poate “nu s-a luat in calcul”, dar e de judecat acest aspect. Puteau macar sa investeasca in majoritatea site-urilor ministerului, care sa fim seriosi, au un design deja foarte invechit pentru cat public vor sa atraga. (asta ca tot vorbim de mediul online)

Tin sa mentionez asta pentru cei care nu au inteles pana acum:

Nu sustin in nicium mod candidatura lui Victor Ponta sau a altor politicieni, si nici nu vreau sa jignesc in absolut niciun fel abilitatile lor de a “conduce” un popor.

 

 

Comments
  1. Posted by Ionut
    • Posted by admin
  2. Posted by Yamasha

Add Your Comment